Skrotpremie bättre nu än 2007

Bättre skrotpremie nu än 2007.

Bättre bilar betalar vi upp till 20 000 kr

Köper defekta, krockade och fungerande bilar från årsmodell 2006 och betalar upp till 20 000 kr.

Fyll i uppgifter om bilen under menyn värdera bil och få en prisuppgift inom 24 timmar. För att uppnå en korrekt värdering måste vi få ta del av alla brister och fel som bilen har.

Hämtning av bilen med bärgningsbil ingår i prisuppgiften.

KLICKA HÄR FÖR VÄRDERING BIL

Skrotningspremien som fanns innan juli 2007 skulle täcka avgiften som bilskroten tog för att skrota din bil. Det var väldigt mycket diskussioner om att fler bilar kommer att hamna i naturen när premien försvinner. Vilket var väldigt svårt att förstå eftersom producentansvaret infördes. Innebörden av det är att man skall kunna lämna och skrota sin bil gratis på särskilda mottagningsställen.

Skrotpremie 2017-2018
Skrotpremie 2017-2018 är bättre än 2007

Som jag ser det har det blivit mer lönsamt att för bilägare at skrota bilen, dels slipper man att betala skrotningsavgiften som var obligatorisk vid nybilsköp, dels betalar dom flesta auktoriserade bilskrotar ut en ersättning när du lämnar bilen.

Skrota bilen få pengar

Det som avgör hur mycket man får när man skrotar bilen är t ex. om bilen är komplett (saknas delar gör skroten avdrag på priset), vilken årsmodell, om det finns katalysator mm. Skroten på Orust är en av dom bilskrotar som betalar bäst i Sverige.

Skrota bilen efter 11 år för  miljön skull

Skrota bilen ersättning
Se till och få bästa ersättning när du skrotar bilen Göteborg och dess kranskommuner. Anlita auktoriserade företag för problemfri skrotning.